Vocht tussen dubbel glas?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het oplossen van vocht tussen uw dubbel glas veroorzaakt door een lek in uw raam? Met meer dan 30 jaar ervaring is RB Glas dé specialist in glaswerkzaamheden. Onze ervaren glaszetters zijn gespecialiseerd in het repareren van een lekkend raam en kunnen u er alles over vertellen.

Oorzaken en gevolgen van vocht tussen dubbel glas

Vocht tussen dubbel glas ontstaat wanneer de afdichting die de twee glasplaten verbindt, niet meer effectief is. Dit probleem kan het gevolg zijn van natuurlijke veroudering, fysieke schade of een gebrekkige installatie. Een lek raam kan zorgen voor vochtschade, schimmelvorming en een verhoogd energieverbruik door warmteverlies.

Hoe herkent u vocht tussen dubbel glas?

Tekenen van een lek raam kan onder andere een mistig of beslagen glas zijn, waarbij het lijkt alsof er continu condensatie op het raam zit. Ook kunnen er waterdruppels zichtbaar zijn aan de binnenkant van het glas. Dit is vooral zichtbaar tijdens temperatuurwisselingen. Als u dit ziet betekent het dus dat er een probleem is met uw glas.

Voordelen van professionele raamreparatie

Door het lek in uw raam professioneel te laten repareren bij RB Glas, profiteert u van een verbeterde isolatie en vermindering van energiekosten. Ook beschermt een goed afgedicht raam uw interieur tegen vochtschade en verhoogt het uw wooncomfort. Wij staan garant voor een snelle en effectieve service, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan en u geen last meer heeft van vocht tussen uw dubbelglas.

Contact

Klaar om het vocht tussen uw dubbelglas op te lossen? Neem contact op met RB Glas voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. Wij zijn er om u te  helpen met de juiste oplossing voor uw probleem.

Bij RB Glas bent u verzekerd van uitstekende service:

  • BouwGarant keurmerk
  • Onderhoud NL Garantie / Erkende Glaszetter
  • VCA gecertificeerd

 

Kom in contact!

Heeft u vragen? We staan u graag te woord. We zijn bereikbaar op de volgende manieren, of vul het contactformulier in!

Kleine Elst 12 A
5246 JH Rosmalen (Hintham-Noord)

073-6440974

06–51195756

06–51195756

info@rbglas.nl

Contact formulier