Glasservice en glaszetter Vught

Bent u op zoek naar een erkende glaszetter in Vught? RB Glas biedt de beste glasservice in Vught. Voor uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex staat RB Glas voor u klaar. Al meer dan 30 jaar zijn wij dé glasspecialist in omgeving.

Als glaszetter in Vught zijn we VCA gecertificeerd en dragen we het BouwGarant keurmerk. Ook zijn we Erkende Glaszetters en bieden we uitgebreid garantie aan volgens de OnderhoudNL Garantievoorwaarden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare glaszetter in Vught, dan kunt u op ons rekenen. Onze certificeringen, keurmerken en garantievoorwaarden tonen aan dat we ons inzetten voor vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid.

Bij RB Glas kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. We staan voor u klaar voor o.a.:

  • Glaszetten
  • Isolatieglas plaatsen
  • Maatwerk glasprojecten
  • Glasschade

Glaszetter in Vught

RB Glas zet glas voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor bestaande bouw en renovatie is RB Glas dé glaszetter in Vught. Onze glaszetters zijn gespecialiseerd in isolatieglas zoals HR+++ glas. Zij kunnen u hier alles over vertellen. Als glasspecialist bieden we uiteraard ook advies als het gaat om bijzonder glas. Denk hierbij aan glas voor op het dak (dak beglazing) of maatwerk glas in het interieur.

Glasschade in Vught

Bij glasschade helpt RB Glas u van A tot Z. Het is raadzaam om bij glasschade de volgende stappen te doorlopen:

  • Maak een foto van de glasschade, voor het geval dit nodig is voor uw verzekering
  • Ruim voorzichtig het glas op, het liefst met handschoenen
  • Plak het raam af met karton

Zo zorgt u ervoor dat niemand zich kan bezeren aan het kapotte raam. Vanzelfsprekend adviseren wij u bij het kiezen van de best passende typen glas voor uw raam.

RB Glas: de beste glaszetter in Vught

Om u altijd goed te kunnen helpen beschikt RB Glas over een eigen glasatelier. Zo kunnen we naast het snel leveren van glas ook u ook bijstaan bij bijzondere beglazing, zoals glas in lood en het brandschilderen van glas of spiegels en douchewanden.
Bij RB Glas bent u verzekerd van uitstekende service:

  • BouwGarant keurmerk
  • Onderhoud NL Garantie / Erkende Glaszetter
  • VCA gecertificeerd

Bent u op zoek naar advies over glaszetten of glasschade in Vught? Neem dan contact op met RB Glas, dé glaszetter in Vught en omgeving. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service en kwaliteit, tegen een eerlijke prijs.

Glaszetter Vught

Vragen over ruitschade of glasservice in Vught?

Bel of Whatsapp direct de glasspecialist!

Kom in contact!

Heeft u vragen? We staan u graag te woord. We zijn bereikbaar op de volgende manieren, of vul het contactformulier in!

Kleine Elst 12 A
5246 JH Rosmalen (Hintham-Noord)

073-6440974

06–51195756

06–51195756

info@rbglas.nl

Contact formulier