Glasservice en glaszetter Schijndel

RB Glas, uw glaszetter in Schijndel, biedt de beste glasservice aan. Of het nu voor uw huis, kantoorpand of appartementencomplex is, RB Glas staat voor u klaar. Met meer dan 30 jaar zijn wij dé glasspecialist in de omgeving van Schijndel.

Als glaszetter in Schijndel zijn we VCA gecertificeerd en dragen we het BouwGarant keurmerk. Ook zijn we Erkende Glaszetters en bieden we uitgebreid garantie aan volgens de OnderhoudNL Garantievoorwaarden.

Bij RB Glas kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. We staan voor u klaar voor o.a.:

  • Glas zetten
  • Isolatieglas plaatsen
  • Maatwerk glasprojecten
  • Glasschade

 

Glaszetter Schijndel

RB Glas zet glas voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor bestaande bouw en renovatie is RB Glas dé glaszetter in Schijndel.
Onze glaszetters zijn gespecialiseerd in isolatieglas zoals HR+++ glas. Zij kunnen u hier alles over vertellen. Als glasspecialist bieden we uiteraard ook advies als het gaat om bijzonder glas. Denk hierbij aan glas voor op het dak (dakbeglazing) of maatwerk glas in het interieur.

 

Glasschade in Schijndel

Bij glasschade in Schijndel helpt RB Glas u van A tot Z. Het is raadzaam om bij glasschade de volgende stappen te doorlopen:

  • Maak een foto van de glasschade, voor het geval dit nodig is voor uw verzekering
  • Ruim voorzichtig het glas op, het liefst met handschoenen
  • Plak het raam af met karton

Zo zorgt u ervoor dat niemand zich kan bezeren aan het kapotte raam. Vanzelfsprekend adviseren wij u bij het kiezen van de best passende typen glas voor uw raam.

 

RB Glas: de beste glaszetter in Schijndel

Om u altijd goed te kunnen helpen, beschikt RB Glas over een eigen glasatelier. Zo kunnen we naast het snel leveren van glas ook u ook bijstaan bij bijzondere beglazing, zoals glas in lood en het brandschilderen van glas of spiegels en douchewanden.
Bij RB Glas bent u verzekerd van uitstekende service:

  • BouwGarant keurmerk
  • Onderhoud NL Garantie / Erkende Glaszetter
  • VCA gecertificeerd

Neem gerust contact met ons op

Bent u op zoek naar advies over glasschade of glaszetten? Neem gerust contact met ons op! Wij staan klaar om u te helpen met jarenlange ervaring, professionele service en vakmanschap. Zo kunt u bij RB Glas, de glaszetter in Schijndel, rekenen op een uitstekende service en kwaliteit, tegen een eerlijke prijs.

Glaszetter Schijndel

Vragen over glasservice of glasschade in Schijndel?

Bel of Whatsapp direct de glasspecialist!

Kom in contact!

Heeft u vragen? We staan u graag te woord. We zijn bereikbaar op de volgende manieren, of vul het contactformulier in!

Kleine Elst 12 A
5246 JH Rosmalen (Hintham-Noord)

073-6440974

06–51195756

06–51195756

info@rbglas.nl

Contact formulier