Glasservice en glaszetter Rosmalen

RB Glas biedt de beste glasservice in Rosmalen. Voor uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex staat RB Glas voor u klaar. Al meer dan 30 jaar zijn wij dé glasspecialist in de omgeving van Rosmalen.

Als ervaren glaszettersbedrijf leveren wij kwalitatieve glasservice in Rosmalen. Wij zijn trots om VCA gecertificeerd te zijn en het BouwGarant keurmerk te dragen. Ook zijn we Erkende Glaszetters en bieden we uitgebreide garantie aan volgens de OnderhoudNL Garantievoorwaarden.

Bij RB Glas kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor uw glasservice in Rosmalen. We staan voor u klaar voor o.a.:

  • Glas zetten
  • Isolatieglas plaatsen
  • Maatwerk glasprojecten
  • Glasschade

Glaszetter Rosmalen

Op zoek naar een erkende glaszetter in Rosmalen? RB Glas zet glas voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor bestaande bouw en renovatie is RB Glas dé glaszetter in Rosmalen.

Onze ervaren glaszetters zijn gespecialiseerd in isolatieglas zoals HR+++ glas. Zij kunnen u hier alles over vertellen. Als glasspecialist bieden we uiteraard ook advies als het gaat om bijzonder glas. Denk hierbij aan glas voor op het dak (dak beglazing) of maatwerk glas in het interieur.

Glasschade Rosmalen

Bent u op zoek naar een professionele glasservice in Rosmalen voor het repareren van glasschade, dan is RB Glas uw partner van A tot Z. Het is raadzaam om bij glasschade de volgende stappen te doorlopen:

  • Maak een foto van de glasschade, voor het geval dit nodig is voor uw verzekering
  • Ruim voorzichtig het glas op, het liefst met handschoenen
  • Plak het raam af met karton

Zo zorgt u ervoor dat niemand zich kan bezeren aan het kapotte raam. Vanzelfsprekend adviseren wij u bij het kiezen van de best passende typen glas voor uw raam.

RB Glas: de beste glaszetter in Rosmalen

Om u altijd goed te kunnen helpen beschikt RB Glas over een eigen glasatelier. Zo kunnen we naast het snel leveren van glas ook u ook bijstaan bij bijzondere beglazing, zoals glas in lood en het brandschilderen van glas of spiegels en douchewanden.

Bij RB Glas bent u verzekerd van uitstekende service:

  • BouwGarant keurmerk
  • Onderhoud NL Garantie / Erkende Glaszetter
  • VCA gecertificeerd

Bent u op zoek naar advies over glas zetten of glasschade in Rosmalen? Neem contact op! Bij RB Glas, de glaszetter in Rosmalen, kunt u rekenen op een uitstekende service en kwaliteit, tegen een eerlijke prijs.

Glaszetter Rosmalen

Vragen over ruitschade of glasservice Rosmalen?

Bel of Whatsapp direct de glasspecialist!

Kom in contact!

Heeft u vragen? We staan u graag te woord. We zijn bereikbaar op de volgende manieren, of vul het contactformulier in!

Kleine Elst 12 A
5246 JH Rosmalen (Hintham-Noord)

073-6440974

06–51195756

06–51195756

info@rbglas.nl

Contact formulier