Glasservice en glaszetter Den Dungen

In Den Dungen biedt RB Glas de beste glasservice. Voor uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex staat RB Glas voor u klaar. Al meer dan 30 jaar zijn wij dé glasspecialist in de omgeving van Den Dungen.

Als glaszettersbedrijf zijn we VCA gecertificeerd en dragen we het BouwGarant keurmerk. Ook zijn we Erkende Glaszetters en bieden we uitgebreid garantie aan volgens de OnderhoudNL Garantievoorwaarden.

Bij RB Glas kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. We staan voor u klaar voor o.a.:

  • Glas zetten
  • Isolatieglas plaatsen
  • Maatwerk glasprojecten
  • Glasschade

Glaszetter Den Dungen

RB Glas zet glas voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor bij bestaande bouw en renovatie is RB Glas dé glaszetter in Den Dungen. Onze glaszetters zijn gespecialiseerd in isolatieglas zoals HR+++ glas. Zij kunnen u hier alles over vertellen. Als glasspecialist bieden we uiteraard ook advies als het gaat om bijzonder glas. Denk hierbij aan glas voor op het dak (dak beglazing) of maatwerk glas in het interieur.

Glasschade in Den Dungen

Bij glasschade in Den Dungen helpt RB Glas u van A tot Z. Het is raadzaam om bij glasschade de volgende stappen te doorlopen:

  • Maak een foto van de glasschade, voor het geval dit nodig is voor uw verzekering
  • Ruim voorzichtig het glas op, het liefst met handschoenen
  • Plak het raam af met karton

Zo zorgt u ervoor dat niemand zich kan bezeren aan het kapotte raam. Vanzelfsprekend adviseren wij u bij het kiezen van de best passende typen glas voor uw raam.

RB Glas: de beste glaszetter in Den Dungen

Om u altijd goed te kunnen helpen beschikt RB Glas over een eigen glasatelier. Hierdoor kunnen we niet alleen snel glas leveren, maar kunnen we u ook helpen bij speciale beglazingstechnieken, zoals glas in lood, het brandschilderen van glas en spiegels of het plaatsen van douchewanden.

Bij RB Glas bent u verzekerd van uitstekende glasservice:

  • Onderhoud NL Garantie / Erkende Glaszetter
  • BouwGarant keurmerk
  • VCA gecertificeerd

Bent u op zoek naar advies over glas zetten of glasschade in Den Dungen? Neem dan contact op met RB Glas, dé glaszetter in Den Dungen en omgeving. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service en kwaliteit, tegen een eerlijke prijs.

Glaszetter Den Dungen

Vragen over ruitschade of glasservice in Den Dungen?

Bel of Whatsapp direct de glasspecialist!

Kom in contact!

Heeft u vragen? We staan u graag te woord. We zijn bereikbaar op de volgende manieren, of vul het contactformulier in!

Kleine Elst 12 A
5246 JH Rosmalen (Hintham-Noord)

073-6440974

06–51195756

06–51195756

info@rbglas.nl

Contact formulier