Glasservice en glaszetter Den Bosch

RB Glas, uw glaszetter in Den Bosch, biedt de beste glasservice en staat voor u klaar, of u nu een woning, bedrijfspand of appartementencomplex heeft. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij dé glasspecialist in Den Bosch en omstreken.

Als ervaren glaszettersbedrijf staan wij garant voor kwalitatieve glasservice in Den Bosch. Wij zijn trots om VCA gecertificeerd te zijn en het BouwGarant keurmerk te dragen. Ook zijn we Erkende Glaszetters en bieden we uitgebreide garantie aan volgens de OnderhoudNL Garantievoorwaarden.

Bij RB Glas kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor uw glasservice in Den Bosch. We staan voor u klaar voor o.a.:

  • Glas zetten
  • Isolatieglas plaatsen
  • Maatwerk glasprojecten
  • Glasschade

Glaszetter Den Bosch

Op zoek naar een erkende glaszetter in Den Bosch? RB Glas is gespecialiseerd in het zetten van glas voor nieuwbouwprojecten, bestaande bouw en renovatie en is dé glaszetter in Den Bosch en omgeving.

Onze ervaren glaszetters zijn experts in isolatieglas zoals HR+++ glas en kunnen u hier alles over vertellen. Als glasspecialist bieden we uiteraard ook advies als het gaat om bijzonder glas. Denk hierbij aan glas voor op het dak (dakbeglazing) of maatwerk glas in het interieur.

Glasschade Den Bosch

Bent u op zoek naar een professionele glasservice in Den Bosch voor het repareren van glasschade, dan is RB Glas uw partner van A tot Z. Het is raadzaam om bij glasschade de volgende stappen te doorlopen:

  • Maak een foto van de glasschade, voor het geval dit nodig is voor uw verzekering
  • Ruim voorzichtig het glas op, het liefst met handschoenen
  • Plak het raam af met karton

Zo zorgt u ervoor dat niemand zich kan bezeren aan het kapotte raam. Vanzelfsprekend adviseren wij u bij het kiezen van de best passende typen glas voor uw raam.

RB Glas: de beste glaszetter in Den Bosch en omgeving

Om u altijd goed te kunnen helpen, beschikt RB Glas over een eigen glasatelier. Zo kunnen we naast het snel leveren van glas ook u ook bijstaan bij bijzondere beglazing, zoals glas in lood en het brandschilderen van glas of spiegels en douchewanden.

Bij RB Glas bent u verzekerd van uitstekende service:

  • BouwGarant keurmerk
  • Onderhoud NL Garantie / Erkende Glaszetter
  • VCA gecertificeerd

Bent u op zoek naar advies over glas zetten of glasschade in Den Bosch? Neem dan contact op met RB Glas, dé glaszetter in Den Bosch. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service en kwaliteit, tegen een eerlijke prijs.

Glaszetter Den Bosch

Vragen over ruitschade of glasservice Den Bosch?

Bel of Whatsapp direct de glasspecialist!

Kom in contact!

Heeft u vragen? We staan u graag te woord. We zijn bereikbaar op de volgende manieren, of vul het contactformulier in!

Kleine Elst 12 A
5246 JH Rosmalen (Hintham-Noord)

073-6440974

06–51195756

06–51195756

info@rbglas.nl

Contact formulier