Glaszetten – Glasservice

Bij RB Glas verzorgen we alles met betrekking tot glas. Zo zijn we al 30+ jaar dé specialist in glaszetten.

Onze specialisatie in glaszetten zorgt ervoor dat we een enorm scala aan glassoorten kunnen leveren én plaatsen. Denk hierbij aan glas wat benodigd is bij een aanbouw tot aan complete nieuwbouwprojecten. Voor renovatieprojecten kunt u uiteraard ook het juiste advies verwachten. Met het oog op duurzaamheid en energiebesparing is het plaatsen van isolatieglas zoals HR+++ glas bijvoorbeeld een goede mogelijkheid.

Ook voor bijzondere glassoorten kunt u bij RB Glas terecht. Als échte glasspecialist op het gebied van glaszetten kunnen we bijvoorbeeld alles vertellen over dakbeglazing of over beloopbaar glas met een enorm draagvermogen. Daarnaast verzorgen we ook glas in lood en maatwerk glas voor uw interieur. Dit doen we vanuit onze eigen atelier. Daardoor kunt u voor specifieke wensen zoals brandschilderen van glas, straal- en slijpwerk, spiegels en douchewanden ook bij onze glasservice terecht.

We maken het onmogelijke mogelijk, mét glas!

Bent u nieuwsgierig en wilt u vrijblijvend advies over glaszetten? Neem dan gerust contact met ons op.

Erkende glaszetter

Bij RB Glas bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare glaszetter. Wij zijn erkend volgens de OnderhoudNL Garantievoorwaarden en dragen het VCA en BouwGarant keurmerk. Bij ons kunt u altijd rekenen op hoogwaardige glasservice en kwaliteit, tegen een eerlijke prijs.

Glaszetten

Heeft u een vraag aan RB Glas?

Bel of Whatsapp de glasspecialist!

Kom in contact!

Heeft u vragen? We staan u graag te woord. We zijn bereikbaar op de volgende manieren, of vul het contactformulier in!

Kleine Elst 12 A
5246 JH Rosmalen (Hintham-Noord)

073-6440974

06–51195756

06–51195756

info@rbglas.nl

Contact formulier